Зустріч з письменником, заслуженим журналістом України Русланом Горовим

27 травня 2024

24 травня в міській центральній бібліотеці імені Любові Забашти відбулась зустріч з письменником, заслуженим журналістом України, засновником проєкту "Служба розшуку дітей" на "Магнолія-ТВ", режисером, волонтером, громадським діячем, автором мистецького проєкту в честь Дані Дідіка - Русланом Горовим.

Зустріч з прилучанами зініціювала прихильниця творчості пана Руслана Наталія Скиба. Як виявилось, у Прилуках є люди, які фанатично люблять його творчість і мають майже усі його книги. Так Ольга Бойко принесла власні книги для виставки в бібліотеці.


Протягом двогодинної розмови з автором присутні мали можливість долучитись до творчості письменника та дізнатись про його життєвий шлях.

Автор читав окремі свої есеї, які викликали найрізноманітніші емоції, розповідав про історії створення кожної збірки, співпрацю з видавництвами, художниками, колегами по перу.

З початку військового конфлікту на Донбасі (з 2014 року) і до сьогодні пан Руслан займається волонтерською діяльністю, тому частина зустрічі була саме про волонтерський досвід.
Шанований гість розповів і про творчість своєї дружини, Людмили Горової, авторки відомої пісні  "Буде тобі, враже, так, як відьма скаже". Цю пісню та пісню "Птахи" на слова гостя виконала прилучанка Таміла Нечаєва.

Директорка бібліотеки Людмила до Зубко подякувала пану Руслану за цікаву зустріч і побажала натхнення та найшвидшої Перемоги.
Присутні дарували оригінальні подарунки улюбленому письменнику (наприклад, ангела, виготовленого з гільзи, футболку з принтом від відомої художниці, яка нині проживає в Прилуках, Олесі Вакуленко) та фотографувались на згадку.

Переглядів:30