Старт нового проєкту Міжнародної організації з міграції

03 червня 2024

      Презентація проєкту «Життєздатність+: Економічна інтеграція  внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни» відбулась у Прилуцькій  міській громаді  31 травня поточного року за участі представників   Міжнародної організації  з міграції,  місія в Україні ( МОМ).

 

Проєкт спрямований на покращення соціально-економічної інтеграції та стійкості ВПО, осіб, які повернулися, та  12 приймаючих громад шляхом зміцнення громадської солідарності та сприяння сталому працевлаштуванню в Чернігівській, Київській та Сумських областях.

Посадовці, представники  громади мали можливість ознайомитись з основними аспектами подальшої співпраці та  складовими кількарічного проєкту: функціонування ради розвитку громади, грантова підтримка  бізнесу,  професійне навчання й освітні заходи, розбудова  об’єктів економічної інфраструктури громад.

            На зустрічі презентовано також оголошений нещодавно  грантовий конкурс  МОМ  для  мікро- та малих бізнесів (більше інформації за посиланням   http://surl.li/udxzc).

            Проєкт впроваджується за фінансової підтримки Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку (KfW).

 

Головний спеціаліст з інвестиційної діяльності міської ради, Олена Канавець

 

Переглядів:58