Відбулось засідання виконавчого комітету міськради

12 червня 2024

Міський голова Ольга Попенко провела засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради, у ході якого розглянуто низку питань порядку денного.

З питання «Про затвердження Плану відновлення та розвитку Прилуцької міської територіальної громади» доповів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко.

«Про утворення комісії по визначенню видів та обсягів робіт для проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, у новому складі» та «Про внесення змін до складу міського штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції в місто Прилуки» проінформувала заступник начальника управління соціального захисту населення міської ради Марина Погуляй.

З фінансових питань доповіла начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона.

Члени виконавчого комітету міської ради розглянули й інші питання порядку денного, з усіх питань ухвалені відповідні рішення.

Переглядів:39