ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ!

18 червня 2024

Для сприяння розвитку українських виробників та стимулювання попиту на українські товари, Уряд запровадив нову державну політику «Зроблено в Україні». Підприємці, які виробляють в Україні, створюють додану вартість та робочі місця, отримують від держави найбільшого сприяння. Крім того, при купівлі українських товарів, до 40% коштів через сплачені податки повертаються у бюджет на потреби сил безпеки та оборони. Як підприємству стати частиною «Зроблено в Україні»?

Якщо підприємець має виробничі потужності в Україні, то він вже є учасником програми «Зроблено в Україні». Для того, щоб покупець точно розумів, що товар вироблено в Україні – створено універсальне маркування для товарів українського виробництва, яке можна використовувати для пакування та в рекламних матеріалах. Щоб позначити товар таким логотипом «Зроблено в Україні» потрібно:

· Перейти на сайт державної програми «Зроблено в Україні» – https://madeinukraine.gov.ua/

· Завантажити брендбук;

· Або створити власний дизайн на базі платформи;

· Промаркувати свій продукт логотипом «Зроблено в Україні».

Тепер покупці легко вирізнятимуть українські товари поміж інших. На сторінках платформи «Зроблено в Україні» в соцмережах можна знайти останні новини та історії підприємців, які вже доєдналися: https://www.facebook.com/madeinUAcampaign

 https://www.instagram.com/zroblenoinua?igsh=OWg4b3ljZ250amY1 t.me/zroblenoinua

 Більше про політику «Зроблено в Україні» та нові можливості для бізнеса: https://www.me.gov.ua/Documents/Download?id=cd38b75e-b8d0-4e48- 9ad5-451c3181902f 

Також, офіційний сайт Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації доповнено розділом «Платформа «Зроблено в Україні», де суб’єкти господарювання регіону мають можливість ознайомитись з презентацією Міністерства економіки України «Зроблено в Україні»; гайдлайном бренду «Зроблено в Україні»; каталогом можливостей від держави; умовами та покроковою інструкцією, як скачати логотип та нанести це лого на свій товар.

Переглядів:18