Чернігівська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» забезпечує сталий розподіл газу на Чернігівщині!

18 червня 2024

З 1 грудня минулого року розподіляє та доставляє блакитне паливо мешканцям області Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» (згідно з Постановою НКРЕКП № 2224 від 29.11.2023р). Компанія забезпечує природним газом майже 360 000 осель Чернігівщини, а система газопостачання області налічує понад 12 тис. км газопроводів та більше 2 тис. газорегулюючих пунктів. Щоденно газовики виконують комплекс робіт з утримання та обслуговування газорозподільних мереж, серед яких діагностика та обслуговування, поточні й капітальні ремонти і заміна обладнання, оптимізація та редизайн мереж, аварійні роботи та відновлення пошкоджених мереж. Матеріально-технічні ресурси й обладнання для цих робіт закуповуються на кошти, отримані як оплату за послуги з розподілу газу. Тож вчасна оплата дозволяє здійснювати стабільний розподіл газу навіть у складних умовах воюючої країни.

Відповідаємо на 3 найпоширеніші запитання споживачів - кому, коли та куди сплачувати за розподіл газу?

  • За отриману послугу потрібно сплачувати за новими реквізитами - Чернігівській філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

♨️Побутові споживачі (фізичні особи):

код за ЄДРПОУ 45355956

МФО 353553

п/р UA193535530000026030300854150

  • Кожен споживач має розрахуватись за послугу розподілу газу до 20 числа поточного місяця (включно). Особові рахунки клієнтів і тариф на розподіл газу залишається незмінним, а сума оплати послуги розподілу щомісяця однакова - переглянути її, крім паперових платіжок, можна в особистому кабінеті my.grmu.com.ua.

 

  • Сплатити за розподіл можна через різні онлайн та офлайн сервіси:
  • В особистому кабінеті https://my.grmu.com.ua/login ;
  • Через додатки «Приват24» і Ощад «24/7» інші онлайн-банкінги;
  • У касах банків;
  • у відділеннях Укрпошти;
  • через платіжні термінали EasyPay.

 

Чернігівська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» дякує кожному споживачу, який сплачує вчасно - це дозволяє безперебійно доставляти газ в кожну домівку та забезпечить підготовку газової мережі регіону до наступного опалювального сезону.

Переглядів:23