Фестиваль іноземних мов

15 травня 2014

13 травня 2014 року в актовій залі Прилуцького Центру творчості дітей та юнацтва відбувся Фестиваль іноземних мов, який був приурочений святкуванню Дня Європи в Україні.

У Фестивалі іноземних мов брали участь учні 2-х, 5-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста, які вивчають англійську мову як основну іноземну та німецьку, французьку, російську як другу іноземну мови; учні гімназії № 1 імені Георгія Вороного та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14, які вивчають польську мову та є учасниками ансамблю «Прилуцькі полоноси» культурно-просвітницької спілки поляків міста Прилуки; вихованці Центру творчості дітей та юнацтва, які відвідують гуртки по вивченню англійської та французької мов.

Фестиваль став своєрідним показником успішного запровадження нових Державних стандартів початкової, базової і повної загальної середньої освіти в навчально-виховний процес загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста Прилуки. Програма Фестивалю складалася із пісень, віршів та інсценізацій, які звучали французькою, німецькою, англійською, польською та російською мовами. На сцені Центру творчості дітей та юнацтва загалом виступило 110 дітей.

За успішне оволодіння іноземними мовами, активну участь у Фестивалі іноземних мов та з нагоди святкування Дня Європи в Україні всі навчальні заклади були нагороджені Подяками управління освіти Прилуцької міської ради, які вручив виконуючий обов’язки начальника управління освіти Вовк Сергій Михайлович.

Учасники, гості та глядачі Фестивалю упевнилися у важливості вивчення іноземних мов, адже це відкриває широкі можливості для входження України в європейську спільноту.

Управління освіти Прилуцької міської ради

Переглядів:137