Національні кольори

21 травня 2014

Прилуки – це Україна!

Ми – українці! Ми пишаємося своєю землею, своїм Гімном, своїм Прапором. Нині по всій Україні патріотично налаштовані люди фарбують знаки з назвами міст та селищ на в’їздах, стіни будинків, паркани у синьо-жовті кольори. Кількість таких населених пунктів уже сягнула не одного десятка. І це тільки ті, про які активісти повідомляють у соцмережах. А скільки таких, про які знає лише місцеве населення!

Місто над Удаєм теж не стоїть осторонь. У четвер, 15 травня, Молодіжна рада започаткувала акцію «Прилуки – це Україна!». Комунальне підприємство «Прилукижитлобуд» забезпечило молодь фарбою та щітками, і члени ради пофарбували у синьо-жовті кольори стовпці на Центральній площі. Більшість городян підтримали такий крок. А деякі навіть поприходили зі своїми дітьми та онуками, аби допомогти. Також у четвер і п’ятницю юнаки й дівчата розмалювали синьо-жовтими барвами залізничний міст у мікрорайоні М’ятно-дослідної станції. Невдовзі, за словами голови Молодіжної ради Марії Кузьменко, у національні кольори частково «одягнеться» і Театральна площа.

У барви чистого неба і стиглої пшениці фарбуються не тільки стовпці на площах та назви населених пунктів. Нещодавно на вулиці Костянтинівській у Прилуках стали синьо-жовтими водозабірні колонки. Виглядає такий дизайн вельми симпатично. Прилуки – це Україна! І хай ні в кого не виникає сумнівів з даного приводу. Саме у любові до рідної землі – наша сила.

Олег Діденко

Газета “Відомості Чернігівщини”

№ 21 від 21 травня 2014 року

Переглядів:148