Разом ми сила

05 червня 2014

Хай сонцю і квітам всміхаються діти!

У Прилуках пройшов благодійний концерт на підтримку тяжкохворих дітей.

Традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – свято щастя та надії. Але не вся малеча може насолоджуватися яскравими барвами казкового світу дитинства: на долю деяких хлопчиків і дівчаток випало тяжке випробування – недуга, що потребує термінового та дорогого лікування.

Останнім часом кількість онкохворих дітей в Україні значно зросла. На рівні держави, на превеликий жаль, цій проблемі приділяється замало уваги, тож більшість людей залишаються сам на сам зі своїм горем або ж покладаються на допомогу співгромадян.

У Міжнародний день захисту дітей керівництво Прилуцького МБК організувало благодійний концерт на підтримку тяжкохворих дітей.

На сцені протягом двох годин виступали дитячі творчі колективи міста. Спільна благородна справа об’єднала всіх присутніх у залі людей. Це не був черговий концерт, цього дня маленькі артисти відчули, наскільки важливо, а головне – приємно творити добро. Виручені від концерту кошти будуть передані батькам 4 онкохворих дітей, котрі нині мужньо борються зі страшною недугою.

Хочеться вірити, що прилучани й надалі залишатимуться щиросердними і подібні благодійні акції пройдуть ще не раз. Адже, об’єднавши зусилля, ми здатні захистити дітей, уберегти їх від гіркоти зневіри.

Дар’я Швець, студентка Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я. Франка
Газета “Відомості Чернігівщини”
№ 23 від 04 червня 2014 року

Переглядів:127