Особистий прийом громадян міським головою Дмитром Барнашем

18 червня 2014

18 червня 2014 року з 09:00 до 12:30 міський голова Дмитро Барнаш спільно з Прилуцьким міжрайонним прокурором, радником юстиції Сергієм Івашком та начальником Прилуцького МВ (з обслуговування м.Прилуки та Прилуцького району) УМВС України в Чернігівській області Олександром Мешею провів особистий прийом громадян. Звернулося 19 жителів міста. Зареєстровано 14 усних звернень, з них 2 колективних.

На прийомі були присутні депутат міської ради Світлана Юрченко, начальник юридичного відділу міської ради Валентина Горбач та посадові особи, до повноважень яких відноситься вирішення питань, порушених у зверненнях громадян.

Громадяни звернулися з питаннями щодо ліквідації в місті стихійної торгівлі та впорядкування торгівлі на центральному ринку, облаштування автономного опалення у квартирах багатоповерхових будинків, діяльності закладів освіти та охорони здоров’я, вирішення житлових питань, землекористування та добросусідських відносин та ін.

Міський голова та Прилуцький міжрайонний прокурор надали роз’яснення безпосередньо під час особистого прийому на 8 звернень, на решту — міський голова дав відповідні доручення посадовим особам міської ради.

Про результати розгляду заявників буде проінформовано у визначений законодавством термін.

Пашук Л.П.,

начальник громадської приймальні міської ради

Переглядів:140